Share
De maand van Spiritualiteit & Bewustwording
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Maandaanbieding Februari

De maand Februari staat bij ons in het teken van Spiritualiteit & Bewustwording. Wij hebben vanuit het thema in de webshop 10 producten uitgekozen waar wij veel aan hebben gehad in onze eigen zoektochten ;)

  1. Kruin chakra
  2. Aquamarijn
  3. Badolie rituele reiniging
  4. Spiritueel ontwaken (remedie)
  5. Cosmic Source
  6. Levenspad
  7. Machu Picchu
  8. Mission
  9. Amethist knuffelsteen
  10. Angeliet knuffelsteen

Op deze 10 toppers krijg je de hele maand maar liefst 20% korting!
Deze producten zijn erg fijn om in te gaan zetten wanneer je bezig bent jouw spirituele pad te ontdekken en je bewustzijn te vergroten. En wij krijgen hier ook echt vaak vragen over. Daarom hebben wij deze 10, en ook nog andere producten uit ons assortiment, in het thema Spiritualiteit & Bewustwording geplaatst op de site. Leuk om daar eens een kijkje te nemen.

Wil jij meer lezen over dit thema, dan hebben wij ook een lekkere 'weg lees' blog voor jou geschreven!

Neem snel een kijkje via onderstaande button en lees over onze 10 maandaanbieding producten.

 
Nieuw in ons assortiment!

De Energetische Lichtfrequenties Kaartenset!

Als een kind zo blij zijn wij met deze prachtige kaartenset! Deze set staat echt al jaren op het wensenlijstje van Marianne en nu is het er dan eindelijk van gekomen!
De kaartenset bestaat uit 44 kaarten, van elke remedie 1, met een prachtige aquarel code. Deze kaartenset kan je professioneel gebruiken om jouw klanten te laten beslissen welke remedie zij kunnen gaan nemen, maar ook op andere manieren is de set leuk in te zetten. In het bijgeleverde boekje staat alles uitgebreid uitgelegd.


Wij hopen dat jullie net zoveel plezier beleven aan deze prachtige kaarten als ons team!

 
 
Uitlopende producten

Wij hebben weer een aantal producten die wij helaas uit het assortiment gaan halen. Je kan deze producten nu nog inslaan met een leuke korting. Wees er snel bij want
OP=OP!


Het gaat om de 7 verschillende chakra meditatie blikjes en de producten uit de yoga lijn.
 
Openingstijden showroom

Ben jij al eens in onze showroom langs geweest? Je bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen tussen alle prachtige producten. Naast de oliën en aurasprays hebben wij namelijk ook prachtige stenen, mineralen en hele mooie sieraden.

 
Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag
9:30-12:00
13:30-16:00

Wij hopen je snel een keer te zien!
 
 
Sample sprays om te proberen...

Vaak krijgen wij de vraag of wij van onze producten samples hebben. Dat zouden wij graag willen maar aangezien ons assortiment zo groot is kunnen wij dit helaas niet standaard van iedere geur aanbieden.

Wel bieden wij , voor een kleine vergoeding, een sample spray (10 ml spray) aan wanneer je via de webshop een bestelling plaatst. Je hebt dan de keus uit 2 of 3 verschillende sprays. Bestel per soort 1 sample spray mee voor €1,95. We wisselen regelmatig van keuzemogelijkheden. Je kan maximaal 1 spray per soort toevoegen per bestelling van boven de €15,-.

Op deze manier kan je toch telkens bij een bestelling op een leuke manier kennis maken met een nieuwe geur!

 

Email Marketing door ActiveCampaign