Share
Nieuwe lijn 🀰 New Mom 🀰
 β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ β€Œ
Β 
Maandaanbieding September

🤰 New Mom 🤰

Een geheel nieuwe lijn bij De Groene Linde! De New Mom! Een prachtige geurlijn speciaal voor de zwangeren!

Waarom een geurlijn speciaal voor zwangeren?

Tijdens je zwangerschap is het niet verstandig om zo maar alle etherische oliΓ«n te gebruiken. Sommige etherische oliΓ«n zijn namelijk niet veilig in die periode. Ook kan het zo zijn dat jouw geur beleving enorm veranderd waardoor veel blends veel heftiger binnen komen dan normaal.
Na veelvuldige vragen van zwangeren of er ook een versie Reinigen, Gronden en Beschermen veilig te gebruiken is tijdens de zwangerschap, hebben wij deze gehele nieuwe lijn gecreΓ«erd. Hier zijn deze en nog meer andere thema's rondom de zwangerschap in opgenomen.

De lijn bestaat alleen uit diffuser blends, waarom?

Tijdens de zwangerschap is het beter om de sprays even te laten staan. Dit vanwege de hoge concentratie alcohol. Minimaal gebruik kan echt wel, maar wij merken dat toch veel zwangeren erop los sprayen 😉. Daarom hebben wij er bij deze lijn voor gekozen om alleen maar diffuser blends aan te bieden. Ben jij benieuwd welke geuren wij hebben bedacht en hoe je deze in kan zetten? Lees dan onze blog met alle informatie over de producten en over het veilig gebruik ervan hier.

Wel is er een 'Delivery Day' pakketje waarin een 10 ml spray is opgenomen. Deze spray is prettig om in de ruimte te gebruiken en kan veilig op dat laatste moment worden ingezet. Ook zit er een heerlijke Delivery Day massage olie in zodat een partner de onderrug en onderbenen kan masseren. Hebben zij ook iets te doen 😉.

Lees alles over het gebruik en de producten van deze lijn in onze uitgebreide blog.


Wij zijn heel blij met deze prachtige lijn! Wij hopen jullie ook 😊!

Ter kennismaking met deze lijn geven wij de gehele maand September 20% korting!
Β 
Β 
Nieuw in ons assortiment
Β 
Kraamcadeautjes

Super schattige pakketjes in 4 verschillende soorten. Zo fijn om een kersverse mama een lief pakketje te geven met alleen maar natuurlijke producten!

Ook een heel leuk cadeau om te geven tijdens een baby shower!

Β 
Β 
Β 
Ontdek jouw Sanskriet oerstem met Miss Mantra
meditatie * mantra * stilte

* vrijdag 22 september * 9:30-11:00u *
De Groene Linde, De Droogmakerij 23, Heiloo


Landen op je kussen, jezelf verwelkomen in het geluid van je stilte is je voorbereiding op jouw eerste klanken. Zodat ze voortkomen uit je gevoel van verbinding met de aarde en de kosmos. Tijdens de recitatie bevind je je in een tijdloze dimensie. Je voegt in op de continue stroom van de mantra's die al duizenden jaren vloeit.

Bij het wegebben van de klanken ervaar je de energie waaraan je je kan opladen, een onuitputtelijke bron.

We komen samen om onze eigen energie op te roepen en te activeren,
met onze eigen stem. Samen werkt dat extra krachtig.
We zoeken de bron
van ons geluid op en laten ons horen vanuit die bron.

De vibratie die dan ontstaat, trilt door in ons diepste binnenste.
De pure klanken van het Sanskriet zuiveren het keelchakra.
We volgen de dynamiek van het lichaam tijdens de beoefening:
wiegen, deinen, zelfs dansen is toegestaan!
- Kun je niet meedoen of woon je te ver weg? Kijk op www.missmantra.nl voor info over het wekelijkse online mantra-uurtje of andere data
- Bijdrage: € 15,-, te voldoen via Tikkie
- Wil je meer informatie? Mail daphne.missmantra@gmail.com

Β 
Β 
Kunst expositie Margriet de Vries

In onze prachtige workshop ruimte houden wij vanaf 29 september een kunst expositie met de intuΓ―tieve schilderijen van Margriet de Vries.

'Het thema van mijn schilderijen is β€œDe verbinding”.
We staan met alles en iedereen in contact want alles is energie.
Na een autodidactische periode om de schildertechniek goed te beheersen, heb ik mijzelf losgelaten. Dat betekent dat ik intuΓ―tief onder begeleiding van muziek de verf op het doek zet. Daarna ga ik hierin dingen zien en die haal ik naar voren. Zo ontvouwt het schilderij zich onder mijn handen.' -Margriet-

Je bent van harte uitgenodigd tijdens de opening van deze bijzondere expositie op vrijdag 29 september om 13:30

Deze dag is Margriet ook zelf aanwezig om je mee te nemen in de wereld van haar schilderijen.
De schilderijen van Margriet zijn de gehele maand oktober tijdens openingstijden van onze showroom te bewonderen. Wij hopen jou te zien!
Β 
Β 
Β 
Β 

Email Marketing door ActiveCampaign